Ideile tale devin produse 3D reale

Luați legătura cu echipa noastră și hai să realizăm ideea pe care o aveți

null

Diversitate si inovatie

null

Calitate premium

null

Usor de personalizat

3dFusion-logo

Achizitionati produsele noastre minunate

Orice obiect la care te-ai putea gândi, de la o simplă cutie personalizată la o structură complexă precum miniatura catedralei Sagrada Familia, poate merge de la stadiul de proiect, în doar câteva ore, la un obiect real pe care îl poți vedea și atinge. Secretul constă în tipărirea tridimensională – oricine are ocazia să își materializeze ideea sau să personalizeze unul din produsele nostre.

Nu mai căuta! Avem ce aveți nevoie!

Suntem o companie pasionată de producția 3D, cu ambiții foarte mari și experiență în mai multe domenii complementare, cum ar fi dezvoltarea și testarea sistemelor încorporate SW sau producția tradițională de modelare a materialelor plastice + calitate și implementare de proiecte noi.

Oferim servicii de prototipare și producție 3D de înaltă calitate, suntem dinamici și flexibili la nevoile dvs. Datorită proiectelor în care am fost implicați, suntem diferențiați de: seriozitate, calitate, diversitate și inovație, principii fundamentale care stau la baza 3D Fusion.

Lucrăm cu cele mai noi tehnologii, capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe. Fiecare obiect realizat prin procesul de imprimare 3D, indiferent de domeniul de activitate, poate fi personalizat la cerere.

Datorită faptului că creem produse de serie unice sau mici și medii, cu aplicabilitate în numeroase domenii, oferim fiecărei persoane posibilitatea de a-și materializa ideile și de a-și testa imaginația. < / span>

Facem tot posibilul pentru a face soluțiile și propunerile pe care le oferim ușor de înțeles și de utilizat. Clientul este centrul activității noastre. Suntem preocupați să cunoaștem și să înțelegem gândurile, cerințele și așteptările fiecărui individ pentru a oferi o experiență unică în procesul de dezvoltare și producție. Nu vă concentrați pe detalii și haideți să creăm produsul împreună!

Imaginația este singura limită atunci când vine vorba de soluții în producția 3D. Fiecare produs 3D Fusion este conceput pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. Producția noastră acoperă o serie întreagă de soluții adaptate tendințelor din domeniu, iar dacă produsul dvs. necesită o tehnologie pe care nu o avem în prezent, nu vă faceți griji: unul dintre partenerii noștri sau furnizorii ne vor ajuta să facem visul dvs. real.

De la modelul virtual 3D la modelul fizic de pe birou dvs. este doar un pas!

VISION:

Ne dorim să fie cea mai bună alegere pentru clienții noștri atunci când aceștia caută soluții inovatoare și fiabile pentru produsul dorit. Suntem orientați pe rezultate și vrem să fim permanent punctul de referință în producția 3D, pentru că suntem pasionați și lucrăm cu tehnologie și inovație. Scopul nostru este ca după 2 ani să fim parte a companiilor de top din domeniu pe piața românească și cel mai important să pătrundem pe piața europeană.

MISIUNEA:

Vrem să împărtășim viitorul cu tine și să acceptăm provocarea de a contribui la succesul proiectului tău. Ambiția și pasiunea noastră pentru tehnologie ne definesc. Oferim soluții tehnice care fac diferența și garantează succesul. Cu o echipă pasionată în spatele nostru, suntem gata să realizăm produse utile și de calitate, deoarece misiunea noastră se bazează pe provocări.
Lucrăm pentru a crește satisfacția clienților noștri.

Calitatea produselor și serviciilor noastre, împreună cu dedicarea față de parteneriatele și clienții noștri, sunt valorile care ne definesc activitatea.

Folosim cea mai recentă tehnologie pentru a vă face produsele și suntem gata să vă asumăm comanda.

Contactați-ne

Prietenos cu mediul

Ne pasa de planeta noastra

Metode de plata

Metode de plata sigure si rapide

Transport in toata lumea

Transport la usa

Calitate top

Folosim cele mai bune materiale