Magazinul nostru este în dezvoltare, dar veți putea cumpăra produse în curând

Magazin

Fondată în 2019, 3DFusion este echipat cu cele mai noi tehnologii

Despre noi

Trimite-ne proiectul tău 3D și ne vom reveni cu o ofertă

Solicitați o ofertă

Starting Small, but Growing Fast

Când susțineți întreprinderile mici, susțineți un vis
Contact us

Testimoniale de la clienții noștri

Fiecare client aduce valoare afacerii pe care o reprezentăm și acesta este motivul pentru care munca noastră este întotdeauna o provocare. Ideea și proiectul dumneavoastră sunt acum prioritatea noastră! De la noi primiți răspunsuri pe care vă puteți baza.

Un client mulțumit care ne recomandă este mai valoros decât un proiect implementat rapid. Lucrăm zilnic la noi provocări, pentru că fără ele nu am putea evolua.

Dorin H.

Îți multumesc pentru promptitudinea, profesionalismul și cooperarea de care ai dat dovadă în realizarea acestei comenzi. Sper că o să mai colaborăm și în viitor la alte proiecte.

Cristian I.

Am avut de făcut niște carcase de senzori și Paul a ascultat cu interes cerințele proiectului meu, chiar oferindu-mi sugestii pentru a ieși cât mai bine. Pe lângă asta, mi-a făcut carcasele foarte repede. Cu siguranță o să mai apelez la serviciile 3DFusion în proiectele mele.

Training Inc.

Având o nevoie continuă de produse personalizate pe care să le folosim în cadrul training-urilor și teambuilding-urilor pe care le organizăm, ne bucurăm că am găsit în 3D Fusion un partener de încredere și serios, care ne-a livrat produse în termenul stabilit! Mulțumim 3D Fusion!