Tehnologii

Lucrăm cu cele mai noi tehnologii, capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe.

CFF (Fabricație continuă de fibre) – Markforged Onyx Pro

Materialul de bază al imprimantelor Onyx este un amestec de nylon și carbon mărunțit pentru piese rezistente și calitative, care combate substanțele chimice corozive comune în producție.

Print Onyx Filament – un material revoluționar cu un finisaj fin al suprafetei, rigiditate și toleranță la temperatură ridicată. Nicio altă imprimantă 3D de pe piață nu este proiectată de la zero – hardware, software și materiale – pentru a crea piese din Nylon + Carbon și ranforsat cu fibră de sticlă.

SLA – Form 2 de la Formlabs

Imprimarea 3D cu stereolitografia (SLA) folosește un laser pentru a întări rășina fotopolimer în părți izotrope solide.

Piesele imprimate 3D pot fi utilizate direct sau post-procesate pentru aplicații specifice iar finisajul necesar se poate realiza prin prelucrare, grunduire, vopsire, prindere sau îmbinare. Adesea, imprimarea 3D servește și ca un pas intermediar alături de metodele convenționale de fabricație, cum ar fi turnarea în forme sau matrițe de serie mică.

FDM (Fused deposition modeling) – Bolt Pro

Bolt Pro este o imprimantă 3D profesională, concepută pentru a oferi rezultate de imprimare 3D functionale precise și fiabile. Aceste caracteristici includ un sistem dual extruder (IDEX) care poate imprima cu două materiale simultan, ceea ce reduce timpul de livrare al unelor proiecte la jumătate.

Original Prusa I3 MK3S+

MK3S+ este pe deplin compatibil cu o gamă largă de materiale. Indiferent daca doriți să imprimați ceva de bază din PLA și materiale flexibile sau dacă aveți nevoie să produceți prototipuri durabile din PETG, ASA, policarbonat și polipropilena – MK3S+ le poate gestiona cu ușurință.

IFactory 3D One Pro

Imprimanta iFactory3D One Pro revoluționează fabricarea aditivă prin imprimarea pe bandă, ceea ce înseamnă că axa Y este infinită, de la seria mică individuală până la imprimarea unei serii mai mari în standarde industriale. Oferă, de asemenea, pregătire profesională pentru producția unei serii durabile și fiabile a unei game largi de produse de calitate durabilă.