Proiectele noastre

Ne mândrim cu munca noastră, așa că am dorit să împărtășim cu voi o parte din proiectele noastre. Prototipizarea 3D poate fi folosită pentru diverse proiecte, începând cu obiecte de artă mică, pana la produse complexe. Produsul final realizat de 3D Fusion respectă standardele de înaltă calitate.

Orice obiect la care te poți gândi, poate merge de la stadiul proiectului, în doar câteva ore, la un obiect real pe care îl poți vedea și atinge. Secretul este imprimarea 3D – oricine își poate materializa prototipurile 3D.

Comunicarea, profesionalismul și rezultatele în conformitate cu cerințele clienților ne ajută să avem un portofoliu pe care dorim să îl oferim în față.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de prototipare 3D care să ajute la succesul afacerii dvs. sau este următoarea afacere, contactați echipa 3D Fusion.

Cutie personalizata

Cutie personalizata realizata in colaborare cu BELT (www.belt.ro) impreuna cu 2 catarame si 2 curele din material textil, detasabile si interschimbabile, rezultand 4 combinatii posibile de curele.

 

Material Cutie: Plastic + Lemn Natural

Actuator pneumatic flexibil

Actuator pneumatic flexibil (deget) Obiectivul general al acestui Proiect de Licenta este prototiparea unui actuator pneumatic flexibil care să indeplinească toate funcțiile cerute in aplicatii precum manipularea automata a obiectelor fragile cu forma dinamica si diferite texturi .
Scopul principal al prototipului este de a testa functionalitatea si de a optimiza designul pentru a putea indeplinii functiile necesare.

Suport pentru căști

Husa inteligenta pentru casa

Team-building game

An apparently simple piece but with multiple benefices. The piece will be used in team building exercises for non-verbal communication.