Vi cu idea, iar noi o transformam intr-un produs 3D, folosind tehnologia moderna

Trimite-ne proiectul tău 3D și vom reveni cu o ofertă

  Ataseaza poza cu produsul tau (only .stl, .obj, .step, .stp, .jpg, .jpeg, .png formaturi acceptate)

  • Politica de rambursare 100%

   In cazul in care produsul are defecte sau nu a fost printat bine, se ramburseaza suma.

  • Multiple metoda de plata disponibile

   Puteti alege intre mai multe metode de plata, astfel incat sa fie cat mai facil pentru dumneavoastra

  • Suport tehnic

   In cazul in care aveti probleme ori neclaritati, echipa noastra va poate ajuta

  • Tehnologii moderne

   Echipa noastra dispune de tehnologii moderne, astfel, putand asigura o gama foarte variata de produse.

  ALEGE ÎNȚELEPT PREȚURI DE PRODUCĂTOR

  Folosim tehnologie inovativă de ultimă generație în realizarea produselor și suntem gata să preluăm comanda ta.

  Orice obiect la care te-ai putea gândi, poate trece de la stadiul de proiect, în doar câteva ore, la un obiect real pe care-l poți vedea și atinge. Secretul stă în imprimarea 3D – oricine are posibilitatea să îsi materializeze ideile.

  Dacă esti în căutarea unei soluții de prototipare 3D, care fie ajută la succesul afacerii tale, fie este chiar viitoarea ta afacere, contactează echipa 3D Fusion.

  Vreau oferta

  Testimoniale

  Fiecare client aduce valoare afacerii pe care o reprezentăm și de aceea munca noastră este tot timpul o provocare. Ideea și proiectul tău sunt acum prioritatea noastră! De la noi primești răspunsuri pe care te poți baza.

  Un client satisfăcut care ne recomandă este mai valoros decât un proiect implementat rapid. Lucrăm zilnic la provocări pentru că fără ele nu am putea evolua.

  Dorin H.

  „Iți multumesc pentru promptitudinea, profesionalismul și cooperarea de care ai dat dovada in realizarea acestei comenzii. Sper ca o sa mai colaboram și in viitor la alte proiecte.”
  5_stars

  Cristian I.

  „Am avut de făcut niște carcase de senzori și Paul a ascultat cu interes cerințele proiectului meu,chiar oferindu-mi sugestii pentru a ieși cat mai bine.Pe lângă asta, mi-a făcut carcasele foarte repede.Cu siguranța o sa mai apelez la serviciile 3DFusion in proiectele mele.”
  5_stars

  Training Inc.

  „Având o nevoie continua de produse personalizate pe care sa le folosim in cadrul training-urilor și teambuilding-urilor pe care le organizam, ne bucuram ca am găsit in 3D Fusion un partener de încredere și serios, care ne-a livrat produse in termenul stabilit! Mulțumim 3D Fusion!”
  5_stars

  Mouldy

  „Colaborarea a decurs destul de bine, inca de la inceput. Faptul ca am fost mereu la curent cu informatiile, dar si cu situatia comenzii ne-a ajutat sa luam decizii importante pe parcurs. Recomand”
  5_stars

  Formular contact